Bliv opdateret om vores Naturguide-uddannelse
Vi sender nyhedsbreve, når der er nye kurser, inspiration og andre spændende nyheder om Tid til Tur.
Få inspiration til at tilberede vilde fugle over bål – fra hel fugl til lækre asiatiske retter. Lær at formidle vildt og madens oprindelse til børnefamilier.
På dette kursus skal vi undersøge forskellige vilde fugle, som kan bruges til madlavning over bål.
Vi starter med hele fugle og ender med lækre asiatiske retter og nemme smagsprøver tilberedt over bålet.
Du vil lære at formidle brugen af vildt som kød i dine retter, og hvordan det formidles i børnehøjde.
Vi diskuterer etiske overvejelser, og hvordan du taler om, hvor kødet kommer fra, samt liv og død med børn og familier i naturen.
Du opnår følgende færdigheder:
Hvad får du med hjem fra kurset?
Gå til tilmelding
Vi sender nyhedsbreve, når der er nye kurser, inspiration og andre spændende nyheder om Tid til Tur.