Vild mad over bål - Sommerbukken
Vi starter med en hel sommerbuk, der strejfes og forlægges. Der sankes af årstidens vilde urter og planter. Det hele tilberedes i fællesskab over bål til lækre retter, der til sidst nydes i fællesskab. Kurset er praksisorienteret og lægger vægt på, at sætte kursisten i stand til, selv at afholde lignende arrangementer for børnefamilier.
- Tilmeldingsfrist
- 17. maj 2025
- Afmeldingsfrist
- 17. maj 2025
- Deltagere
- 20
- Undervisere
- Naturvejleder Franz Holmberg og Naturvejleder Hother Hennings, Danmarks Jægerforbund
- Pris
- Kurset er gratis og der vil være fuld forplejning. Du skal selv betale for øvrige omkostninger forbundet med kurset som transport og evt. overnatning. Hvis du bliver forhindret i at deltage, så sørg for at melde afbud inden tidsfristen. Ved for sent afbud eller udeblivelse, så skal du betale 250 kroner for forplejning.
- Vores forventninger til dig
- Når du deltager i vores uddannelse, skal du holde to ture som en del af Grunduddannelsen og én tur efter at have deltaget på et Inspirationskursus. Hvis du gerne vil deltage i flere kurser, så sørg for at afholde dine ture imellem, så du får erfaring med din formidling.
Kursusbeskrivelse
Vi starter med en hel sommerbuk, der strejfes og forlægges. Der sankes af årstidens vilde urter og planter. Det hele tilberedes i fællesskab over bål til lækre retter, der til sidst nydes i fællesskab.
Kurset er praksisorienteret og lægger vægt på, at sætte kursisten i stand til, selv at afholde lignende arrangementer for børnefamilier.
Program
10.00 Ankomst og tjek-in
10.30 Forlægning og finpartering af sommerbukken
12.00 Lille frokostpause
12:30 Sanketur
13:30 Opstart af bål og madlavning
16:00 Afsluttende middag
17:00 Oprydning og afrunding
18:00 Tak for denne gang
Forplejning: Der serveres en let frokost i form af en sandwich kl. 12.00 og afsluttes med fællesmiddag.
Pris: Formidlere og naturguider der er registeret i tid til tur kan deltage gratis i kurset. Ved udeblivelse betales 250 kr. for forplejning.
Gå til tilmelding