Bliv opdateret om vores Naturguide-uddannelse
Vi sender nyhedsbreve, når der er nye kurser, inspiration og andre spændende nyheder om Tid til Tur.
Vi starter med en mindre parade af forskellige stykker fuglevildt, der flåes, plukkes og gøres klar til gryderne. Der sankes af årstidens vilde urter og planter. Det hele tilberedes i fællesskab over bål til lækre retter, der til sidst nydes i fællesskab. Kurset er praksisorienteret og lægger vægt på, at sætte kursisten i stand til, selv at afholde lignende arrangementer for børnefamilier.
Målgruppe: Formidlere og naturguider med interesse for vildt og mad
Indhold :Vi starter med en mindre parade af forskellige stykker fuglevildt, der flåes, plukkes og gøres klar til gryderne. Der sankes af årstidens vilde urter og planter. Det hele tilberedes i fællesskab over bål til lækre retter, der til sidst nydes i fællesskab. Kurset er praksisorienteret og lægger vægt på, at sætte kursisten i stand til, selv at afholde lignende arrangementer for børnefamilier.
Program
10.00 Ankomst og tjek-in
10.30 Vi ordner fuglevildtet
12.00 Lille frokostpause
12:30 Sanketur
13:30 Opstart af bål og madlavning
16:00 Afsluttende middag
17:00 Oprydning og afrunding
18:00 Tak for denne gang
Forplejning: Der serveres en let frokost i form af en sandwich kl. 12.00 og afsluttes med fællesmiddag.
Pris: Formidlere og naturguider der er registeret i Tid til Tur kan deltage gratis i kurset. Ved afbud efter tilmeldingsfirsten eller udeblivelse betales 250 kr. for forplejning.
Gå til tilmelding
Du føres til Danmarks Jægerforbund
Vi sender nyhedsbreve, når der er nye kurser, inspiration og andre spændende nyheder om Tid til Tur.